Professionele tapijtreiniging in regio Eindhoven

Uw tapijt, uw visitekaartje, Bel ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud om dit optimaal te houden.

U krijgt maar een kans om een eerste indruk te maken op uw gasten. Het eerste dat ze zien is de entree en ook het tapijt. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw gasten.
Als facilitair manager / hoofd huishouding hebt u de eindverantwoordelijkheid in uw hotel voor de hygiëne. ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud houdt de kosten laag voor het reinigen van uw tapijt, het tapijt zier er altijd schoon en fris uit waardoor de representatieve uitstraling aanwezig blijft en het verlengt de levensduur.


Vraag naar de service

Waarom tapijtreiniging van belang is

Een reinigen van tapijt lijkt misschien in eerste instantie niet altijd zo nodig. Liever gezegd, het zal u echter verwonderen hoeveel vuil dat niet zichtbaar is uit het tapijt verwijderd wordt. Wilt u een goede eerste indruk maken op uw gast, dan is het reinigen van het tapijt in uw hotel van groot belang.


Alles wordt in een hotel goed schoongemaakt, dus het beddengoed wordt gewassen, de badkamers worden goed schoongemaakt, en ook de ramen worden gewassen, maar het tapijt waar dagelijks wordt overheen gelopen, wordt niet regelmatig gereinigd, Met alleen het stofzuigen van tapijt redt u het niet, een regelmatige professionele reiniging van het tapijt, zorgt dat uw tapijt er als nieuw uit blijft zien.

Meer informatie

Informatie over de tapijtreiniging door ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Ieder tapijt zit vol vuil dat niet zichtbaar is. U kunt denken aan stofdeeltjes, huidschilfers, zweet, maar ook koffie, thee en andere soorten dranken. Om dit vuil te kunnen verwijderen, maken wij als tapijtreinigingsspecialist gebruik van een unieke methode op basis van koolzuur. De producten waarmee wij uw tapijt reinigen, zijn veilig voor mens en dier, maar ook biologisch afbreekbaar.

Schrijf uw meubel, vloerkleed en / of tapijt niet zomaar af. Er is op het gebied van tapijt,- meubels en vlekkenverwijdering meer mogelijk dan u denkt. Laat u verrassen door de deskundigheid van ABC Tapijtreiniging en vloeronderhoud. Tapijt en vloerkleed reinigen is het specialisme welke sinds 1998 door ons wordt uitgevoerd. 


Richard van der Mark (eigenaar)

  • ABC tapijtreiniging en vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging Hotels Nederland
  • Chemspec Nederland

Sinds 1998 uw expert in het reinigen van tapijt, meubels, vlekverwijdering en ontgeuring in de zakelijke markt.

Naast het reinigen van tapijt, zijn wij distributeur van tapijt- en meubelreinigingsproducten van het merk Chemspec.


Deze producten importeren wij uit de USA en leveren wij in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk.