Meubelreiniging voor bedrijven en particulieren

Van uw bank tot uw favoriete stoel: meubels zitten vaak vol vuil of vlekken. ABC TAPIJTREINIGING EN VLOERONDERHOUD uit Eindhoven biedt de oplossing voor al dit vuil. Vraag naar onze meubelreinigingsservice.

Vraag naar de service

Voordelen van meubelreiniging door ABC TAPIJTREINIGING EN VLOERONDERHOUD

Het reinigen van meubels is helaas niet zonder risico. Daarom raden wij u aan om dit niet zomaar zelf te doen, maar om uw mooie meubels te laten reinigen door een professional. ABC TAPIJTREINIGING EN VLOERONDERHOUD helpt u graag bij het professioneel reinigen van uw favoriete meubels. Kiest u voor ABC TAPIJTREINIGING EN VLOERONDERHOUD, dan kiest u voor professionaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte service. Wij maken uw meubels binnen een mum van tijd weer grondig schoon en fris, zodat u weer lang plezier hebt van uw favoriete meubels.

Voor professionele meubelreiniging aan huis of kantoor

ABC TAPIJTREINIGING EN VLOERONDERHOUD reinigt gestoffeerde meubels intensief met behulp van de koolzuurmethode. De microscopische koolzuurbubbels weken het vuil optimaal los. Daarna wordt de stoffering schoongespoeld met onze portable truckmount. De koolzuurmethode is veilig voor bijna alle meubelstoffen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld al uw bureaustoelen op kantoor. Wij reinigen de meubels in uw bedrijf of komen bij u aan huis. Het is ook mogelijk om uw meubels na reiniging weer goed te beschermen met speciale middelen, waardoor uw meubels langer schoon blijven en vuil en vlekken makkelijker te verwijderen zijn.

Meer informatie